Lima Petua Ideal Untuk Memilih Pengasuh

Akan tiba masanya untuk setiap ibu atau bapa mengenal pasti pengasuh untuk anak di bawah umur mereka, tetapi dengan setiap satu daripada kisah seram yang wujud tentang pembekal penjagaan anak, dan pengasuh, ia tidak akan kelihatan seperti ini. usaha yang mudah. Lima pengesyoran penting di sini akan memudahkan anda memilih pengasuh yang paling berguna untuk memenuhi keperluan anda bersama anak-anak anda pautan penting.

1. Soalan Lelaki dan wanita yang anda sedar.

Mendapatkan rujukan pantas daripada seseorang yang anda kenali sekarang dan juga mempunyai agama adalah antara strategi paling selamat untuk memilih pengasuh yang cemerlang. Ingat, anda mungkin mempercayai pengasuh dengan setiap keselamatan anak-anak anda dan jika mereka mungkin diilhamkan oleh orang lain yang berasa selamat menggunakannya untuk anak-anak kecilnya…maka itu mungkin pengesyoran benar-benar patut diberi perhatian.

2. Temuduga Calon anda.

Jangan sekali-kali hanya memilih pengasuh pertama yang pasti tersedia. Bersedia untuk menemu bual pengasuh yang boleh dilakukan, jemput mereka ke kediaman anda dan perlu memahaminya sedikit sebanyak. Sekiranya anda sangat berpuas hati dengan pengasuh, perkenalkan mereka kepada anak-anak kecil anda dan pertimbangkan mereka berinteraksi.

3. Dapatkan laporan pemerhatian melihat atau sekurang-kurangnya meneliti rujukan mereka.

Anda akan ingin mengandungi kapasiti untuk mengakses kebolehan, kemahiran dan watak pengasuh.

4. Pengajaran sokongan pertama.

Penjaga anak kecil dengan bantuan awal persekolahan adalah penting. Sekurang-kurangnya, pastikan pengasuh mengetahui di mana bahagian krisis anda berada dan memahami cara untuk memulakan semasa kes krisis.

5. Renungkan bantuan pengasuh yang kebanyakannya berasaskan dalam talian.

Jika selepas mencari calon, anda terus jatuh seperti anda pada dasarnya mesti berpuas hati dengan pengasuh terbaik, benar-benar tidak. Lihat sahaja sokongan berasaskan web, seperti Sittercity, yang mungkin memadankan anda dengan pengasuh yang hebat untuk anda, mengendalikan semakan sejarah dan rujukan untuk memenuhi keperluan anda secara peribadi, dan memberi anda banyak kemungkinan yang menarik. Tidak lama kemudian, anak lelaki atau perempuan anda dihargai dan boleh dikatakan tiada apa-apa pun yang lebih penting daripada keselamatan asas dan kesejahteraan mereka. Ia sememangnya berbaloi dengan usaha dan usaha untuk mencari pengasuh yang akan dipuja oleh pelanggan yang tersayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.